Litere volumetrice
Litere volumetrice

In domeniul productiei publicitare produsul Litere volumetrice reprezinta solutia ideala din punct de vedere practic si estetic pentru promovare indoor dar si outdoor. Unul dintre avantajele produsului litere volumetrice il constituie si posibilitatea de amplasare in zonele in care casetele, banner-ele sau alte produse publicitare nu se pot monta fie din cauza arhitecturii speciale a cladirilor sau a imposibilitatii de a obtine o autorizatie pt zona respectiva.

Forma literelor se creaza manual, cu ajutorul unor sabloane si a graficii in format vectorial, furnizata de dvs., sau creata de noi, in stransa colaborare cu departamentul de grafica.

Impuls Production pune la dispozitie clientilor sai litere volumetrice luminoase dar si litere volumetrice neluminoase care pot fi confectionate dintr-o gama variata de materiale cum ar fi: plexiglas (colantat sau colorat in masa), forex (colantat sau colorat in masa), polistiren (vopsit), tabla de aluminiu (vopsita electrostatic sau natur) dar si din multe alte materiale.

Majoritatea clientilor care prefera litere volumetrice luminoase doresc acest produs pentru a fi montat la exterior , in vreme ce majoritatea literelor volumetrice neluminoase se monteaza in interior , pe peretii birourilor , receptiilor sau a salilor.

Literele volumetrice  luminoase realizate de noi sunt iluminate cu banda LED sau module LED si au un consum de energie electrica scazut si totodata riscul de a se deteriora este mult mai mic decat la alte produse si astfel nu veti avea nevoie de interventii de mentenanta prea curand, garantia oferita de Impuls Production fiind de 2 ani.

 

Cu un portofoliu bogat si o varietate de lucrari, va garantam executia unei productii publicitare ideale pentru compania dumnavoastra!

X